Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
A könyvben azokat a zöldségeket mutatják be a szerzők, amelyek késő őszi, téli szedésűek, áttelelők vagy télállók. Ilyenek általában a káposztafélék, a gombák és a sütőtök, de akadnak köztük ennél különlegesebbek is, mint pl. a romanesco, a leveles kel, a bordás kel, a halványító zeller, a levélzeller, az étkezési répa, a kardi, a téli sárgadinnye. Leírják, hogy melyik részük fogyasztható és mi a jelentősége táplálkozásunkban. A termesztéssel foglalkozó részek tartalmazzák hő-, víz- és tápanyagigényüket, és a termesztéstechnikai ismereteket egészen a termés szedéséig. Ismertetik az egyszerű tartósítási és tárolási módszereket is. 135 oldal, fűzve, 45 fekete-fehér képpel, 49 ábrával.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben