Szakkönyvek > Élelmiszer-tudomány, élelmiszer-biztonság, táplálkozás
Rengeteg ízletes és izgalmas ennivaló akad. A minőség és változatosság egyenes arányban áll külsőnkkel és közérzetünkkel. Nemcsak az a fontos, hogy mennyit eszünk, hanem az is, hogy mikor, mit és mivel! A szerzők a könyv első részében fogalmazzák meg azokat az alapelveket, amelyeket követve olyan életvitelt és étrendet alakíthatunk ki, ami a szervezetünk számára optimális. Ezt követi a négy hétre tervezett napi menüajánlat. A könnyen elkészíthető receptekből megtudhatjuk, hogy mit együnk, hogy fittek legyünk. 131 oldal, kötve.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben