Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
A könyvben elsősorban olyan növények szerepelnek, amelyeknek magjai a kereskedelemben kaphatók. Valamennyi növény magyar neve mellett szerepel a tudományos név is. A származáson, a botanikai leíráson, a pontos azonosításon kívül azok a jellemzők kaptak elsőséget, amelyek a környezeti igénnyel, termeszthetőséggel vagy a felhasználással függnek össze. Az érdeklődő pontos felvilágosítást kap e különleges zöldségnövények származásáról, elterjedéséről, morfológiai leírásáról, igényeiről, termesztéséről, az egyes termékek beltartalmáról, étkezésen túl más felhasználási lehetőségeiről. 262 oldal, kötve, 90 színes képpel.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben