Szakkönyvek > Állattenyésztés és -tartás, állategészségügy, állatorvoslás
A könyv szerzői azoknak a szakembereknek a köréből kerültek ki, akik a juhtenyésztés elméletével és gyakorlati feladataival napi rendszerességgel foglalkoznak. A mű a legfrissebb tudományos eredményeket és a gyakorlati tapasztalatokat ötvözve ad választ a juh tartásának és tenyésztésének minden kérdésére. Az ábécébe szedett címszavak a következő gondolatkörök szerint rendszerezve kereshetők meg: - Alapfogalmak - Értékmérő tulajdonságok - Juhhústermelés, húsminőség - Tejtermelés, tejkezelés, tejfeldolgozás - Gyapjútermelés, -kezelés, gyapjúminőség - Jelentősebb magyarországi fajták és genotípusok - A fajtatiszta tenyésztés és keresztezés szerepe az árutermelésben - Biotechnológia, molekuláris genetika a juhtenyésztésben - A juhok szaporítása - reprodukció - Juhok takarmányozása - A juhok elhelyezése, tartástechnológiája, az istállók berendezése - A juhok viselkedése, bánásmód - Juhok egészségtana - A juhtartás gazdasági kérdései 375 oldal, kötve, 375 oldal, kötve, 89 ábrával.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben