Szakkönyvek > Élelmiszer-tudomány, élelmiszer-biztonság, táplálkozás
Nemcsak gyümölcsválasztékunk gazdag, hanem igen széles azoknak az elfelejtett ételeknek a köre is, amelyeket gyümölcsből lehet készíteni. A közismert gyümölcsleveseken, befőtteken kívül lehet belőlük előétel, mártás, köret, felfújt, torta, fagylalt, krém, saláta, ital is. Persze ehhez tudni kell azt is, hogy milyen gyümölcsből mit érdemes sütni, főzni. A szerző ehhez ad különlegesen finom recepteket. Az egyes fejezetek a különböző gyümölcsök nevét viselik, a fejezeteken belül pedig ételnemek szerint sorakoznak a receptek. 158 oldal, kötve.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben