Szakkönyvek > Élelmiszer-tudomány, élelmiszer-biztonság, táplálkozás
Ez a szakácskönyv más, mint a többi, mert: gyerekeknek szól, könnyen érthető, praktikus konyhatechnikai magyarázatot ad, egészen egyszerű, gyorsan elkészíthető ételleírásokat is tartalmaz, az egészséges étkezés korszerű elveit hangsúlyozza, sok saláta, zöldség, tészta és gyümölcs szerepel benne, vannak ötletek a kiránduláshoz, tábortűzhöz, gyerekvendégséghez, vannak ötletek a kiránduláshoz, tábortűzhöz, gyerekvendégséghez, csevegő stílusa miatt élvezetes olvasmány, így játszva tanulható meg az ételek elkészítése, nemcsak receptgyűjtemény, kultúrtörténet is van benne. Jó étvágyat gyerekek! 119 oldal, kötve, 57 ábrával.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben