Szakkönyvek > Állattenyésztés és -tartás, állategészségügy, állatorvoslás
E munkában a sertéstenyésztésben szerzett elméleti és gyakorlati tapasztalatait foglalja össze 707 kérdésben és a rájuk adott válaszokban a szerző. A könyvben olyan összefüggésben veszi sorra a témákat, ahogyan azokkal a mindennapi életben is találkozhatunk (pl. értékmérő tulajdonságok, tenyésztés, teljesítményvizsgálatok, egyedi jelölés, küllem, fajtatan, szaporítás, hizlalás, vágás, értékesítés, termelési környezet, takarmányozás). A mai gazdasági környezetben a sertéshústermelés versenyképessé tételében nélkülözhetetlen a szakismeret és a tájékozottság. Ehhez kíván segítséget nyújtani ez a könyv. 185 oldal, kötve.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben