Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
A kötet szerzői bemutatják az olvasónak a hagyományos és modern fajtákat, alanyféleségeket, termesztési módszereket, amelyekhez megfelelő növény- egészségügyi ismeretek és gyakorlati tapasztalatok is kapcsolódnak. Áttekintést adnak a szilva termesztésének helyzetéről, a gyümölcs felhasználásának és értékesítésének lehetőségeiről, gazdasági jelentőségéről, az alany- és fajtahasználat gyakorlatáról, a nem termő és termő ültetvények termesztéstechnológiai ismereteiről, az átmeneti tárolás és áruforgalmi technika tudnivalóiról. 345 oldal, kötve, 44 színes képpel, 170 ábrával.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben