Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
A szerzők ismertetik az államilag minősített fehérborszőlő-, vörösborszőlő-, csemegeszőlő- fajtákat és alanyokat, bemutatják a fajtajelölteket, a próbatermesztésre engedélyezett új fajtákat és a termesztésből kikopó régi fajtákat is. A könyv első részében a szőlőfajták eredetét, földrajzi elterjedését, botanikai helyét, a szőlőtőke morfológiáját írják le. A fajták jellemző tulajdonságait a nemzetközi szervezet ( OIV ) ajánlásának figyelembe vételével adják meg, így a telepíteni szándékozók reális képet kapnak a fajtákról, és a közölteket a gyakorlatban is hasznosítani tudják. 314 oldal, kötve, 120 színes képpel, 30 ábrával.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben