Szakkönyvek > Élelmiszer-tudomány, élelmiszer-biztonság, táplálkozás
A két kötetes mű első kötete az élelmiszerek alkotórészeivel (szénhidrátokkal, fehérjékkel, lipidekkel, vitaminokkal stb.) foglalkozik a kémiai rend-szertan alapján. A második kötet az egyes élelmiszer-ipari ágazatok nyersanyagainak és termékeinek összetételéről ad tájékoztatást. Mindkét kötet ismerteti a feldolgozás és a terméktárolás alatt lejátszódó folyamatokat, a kémiai, fiziko-kémiai szerkezet és az érzékszervi tulajdonságok közötti kapcsolatokat, valamint a technológiai paraméterek hatását. 790 oldal, kötve, 577 ábrával.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben