Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
A körte kiváló beltartalmi értékű gyümölcs. Íz- és zamatgazdagsága miatt nemcsak friss fogyasztása, de sokféle feldolgozási lehetősége miatt is kívánatos az ültetvények megújítása, az új fajták elterjesztése, megkedveltetése, a választék bővítése. Ehhez nyújt segítséget a legkiválóbb hazai gyümölcstermesztő szakemberek könyve, melyben a körte növénytani leírása, ökológiai igénye mellett szaporítási lehetőségeit, fajtahasználatát, művelési rendszereit, az ültetvények létesítésének és termesztéstechnológiájának legújabb módszereit, növényvédelmét, a szürettel, tárolással kapcsolatos teendőket ismerheti meg az olvasó. 345 oldal, kötve, 32 színes képpel.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben