Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
A szerzői kollektíva a fejes, a vörös, a kelkáposzta, a karfiol, a karalábé, a brokkoli, a bimbóskel, a kínai kel termesztéséhez foglalja össze a legfrissebb ismereteket. A termesztési fejezetekben a vetés előtti és alatti teendőket (pl. talaj- és tápanyagigényt, vetésforgót, tápanyagellátást, talaj-előkészítést, szaporítást, növényápolást, öntözést stb.) tárgyalják a könyv írói. Külön fejezet foglalkozik a káposztafélék hajtatásával és növényvédelmével. A könyvet a termesztésre engedélyezett fajták ajánlata zárja. 86 oldal, fűzve, 1 ábrával.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben