Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
Az elmúlt száz év kajszinemesítőinek értékes fajtái, hazánk éghajlati és környezeti adottságai, a legkedvezőbb termőtájak ültetvényeinek felújítása ismét világhírűvé teheti a magyar kajszit. Ehhez jó szaporítóanyag-előállítás, az ültetvények helyének legkedvezőbb kiválasztása, a fajták, a koronaformák helyes és fenntartható megválasztása, az ápolási munkák, a növényvédelem gondos elvégzése, a betakarított termés igényes feldolgozása szükséges. A szerzők bíznak abban, hogy a könyvből elsajátítható szakismerettel, jól szervezett munkával, szakmai összefogással ki lehet állni Európa gyümölcspiacára a páratlan zamatú kajszival. 400 oldal, kötve, 65 színes, 9 fekete-fehér képpel,34 ábrával.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben