Szakkönyvek > Állattenyésztés és -tartás, állategészségügy, állatorvoslás
Magyarország területéhez és a lakosság létszámához viszonyítva sokáig sertéstenyésztő "nagyhatalomnak" számított. Sertéságazatunk azonban már ma is - a jövőben méginkább így lesz - csak azon része versenyképes, mely egyrészt költségérzékeny termelést folytat, másrészt a piacon keresett minőséget állítja elő. A sertéshústermelést a közgazdasági háttér (árak, költségek, piac stb.) alapjaiban befolyásolja. A minőség és a hatékonyság területén van még tennivalónk, ám az előrelépéshez mindkettő újraértelmezésére van szükség. Felveheti-e a versenyt a magyar sertés nyugat-európai vetélytársaival? Segít ez a könyv, hogy a válasz igenlő legyen. 167 oldal.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben