Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
Nem tudományos ez a könyv, mégis azt mondhatom, hogy fontos tudományt jelenít meg az író: a gyakorlat tudományát. A gyakorló termesztő számára ez a legnemesebb, a legnagyobb értékű tudomány. Ajánlom ezt a könyvet mind a kezdő, mind a már gyakorló szamócatermesztők számára egyaránt. Előbbieknek azért, mert segíti az első próbálkozásokat, utóbbiak pedig megerősíthetik eddigi gyakorlatuk helyességét. A közérthető, lendületes fogalmazás öt év termesztési és értékesítési sikereit, gondjait, tapasztalatait jeleníti meg. A minőség, az étkezési minőség áll a középpontban, amelyet minél gazdaságosabban kell előállítani. (Részlet dr. Gonda István előszavából)
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben