Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
A kötet tartalmából: Általános ismeretek; Termesztőberendezések; Zöldségfélék szaporítása; Szabadföldi zöldségtermesztéshez kapcsolódó általános ismeretek; Káposztafélék (Brassiceae); Burgonyafélék (Solonaceae); Hagymafélék (Liliaceae): Vöröshagyma - Fokhagyma - Póréhagyma - Metélőhagyma - Téli sarjadékhagyma; Kabakosok (Cucurbitaceae): Görögdinnye - Sárgadinnye - Uborka - Spárgatök - Cukkini - Patisszon - Sütőtök; Hüvelyesek: Zöldborsó - Zöldbab - Földimogyoró - Csemegekukorica; Gyökérzöldségfélék; Levélzöldségfélék: Fejes saláta - Spenót - Sóska - Rebarbara; Spárga (Asparagus officinalis L.); Gombafélék. 54 színes oldal, 42 fekete-fehér ábrával.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben