Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
Az egészséges táplálkozási szokások térnyerésével egyre több friss zöldségféle fogyasztása indokolt. A levélzöldségfélék is ebbe a csoportba tartoznak, nálunk sajnos keveset ismernek, és még kevesebbet fogyasztanak belőlük. A könyv ismerteti ezeknek a növényeknek a táplálkozási értékét, rendkívüli formagazdagságát, leírja termesztésüket, és javaslatokat ad elkészítési módjukra. Elsősorban a piacra termelő kertészek részére készült a könyv, de haszonnal forgathatják azok is, akik saját fogyasztásra termesztik ezeket a nagy biológiai értékű növényeket.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben