Szakkönyvek > Élelmiszer-tudomány, élelmiszer-biztonság, táplálkozás
A gabona alapú élelmiszerek fogyasztása nagyon nagy arányt képvisel élelmezésünkben. A szerző több évtizedes kutatómunkájának eredményeit ismerteti, bemutatva a legújabb gabona alapú élelmiszereket, az egészségesebb táplálkozás elősegítése céljából. Komplex módon foglalkozik a jó feldolgozóipari minőségű, nagy biológiai értékű, búzatermesztést befolyásoló tényezőkkel, minőségvizsgálatokkal, részletesen ismertetve különböző fajták minőségi tulajdonságait. Ismerteti a kedvező sütőipari termékek, tészták gyártását is. A nagy irodalmi hivatkozást tartalmazó könyv hasznos információkat nyújt a búzatermesztők, élelmiszergyártók valamint a fogyasztók számára egyaránt, igazolva a betegség és a táplálkozás összefüggését.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben