Szakkönyvek > Élelmiszer-tudomány, élelmiszer-biztonság, táplálkozás
Az elmúlt időszak eseményei is bizonyítják az élelmiszer-higiénia ismereteinek szükségszerűségét. A megnövekedett feladatok, a változó jogszabályok egyre nagyobb követelményeket támasztanak mind a szolgáltató szektortól, mind az ellenőrzést végző szakemberektől. Az élelmiszer-ellenőrzésben hónapról - hónapra nagyobb jelentőségű a technológiai higiénia, a termelés, kereskedelem higiéniai szintjének vizsgálata is. Mindezeken túl a szakkönyvből megismerheti a élelmiszer export és import követelményeit, különös tekintettel az Európai Unió előírásaira és ajánlásaira.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben