Szakkönyvek > Élelmiszer-tudomány, élelmiszer-biztonság, táplálkozás
Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, szívesen készít a tejből saját maga sajtot és egyéb tejtermékeket. Ahhoz, hogy kiváló minőségű és jóízű terméket kapjunk, tudni kell néhány dolgot a biológiai és biokémiai folyamatokról, és némi tapasztalattal kell rendelkezni a gyakorlati munkában. A könyv ezért nem receptgyűjtemény, hanem a legfontosabb alapismereteket közli a tejfeldolgozásról és eladásra kész specialitásokig. Nem csak azt tudjuk meg belőle, hogy miként kell csinálni, hanem azt is, hogy miért úgy, milyen hibákat követhetünk el, sőt még azt is, hogy ezeket hogyan küszöbölhetjük ki. Igazi olvasóbarát könyv ez, amelynek minden szava érthető, követhető, ráadásul ötletek tömegével segíti a háziasszonyt.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben