Szakkönyvek > Élelmiszer-tudomány, élelmiszer-biztonság, táplálkozás
A könyvet az élelmiszeripar iránt érdeklődő olvasóknak és vállalkozóknak ajánljuk. A kiadvány az élelmiszerfeldolgozás, élelmiszer-tartosítás alkalmazott eljárásainak ismertetése után az egyes szakágazatokat mutatja be és utal a minőségi termékelőállítás fontosságára. A könnyebb megértést segíti a fejezetek végén a fogalomtár, valamint a szemléletes ilusztrációk és táblázatok egész sora. Az ismeretek világosan megfogalmazottak, közérthetők és gyakorlatiasak. A felsorolt irodalmi források a további ismeretszerzéshez is segítséget adnak, és lehetővé teszik az érdeklődők számára a gyors és pontos tájékozódást.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben