Szakkönyvek > Élelmiszer-tudomány, élelmiszer-biztonság, táplálkozás
Chuck Williams számos ínycsiklandó csemegéjét rejti a mindig friss hozzávalókból kreált 200 recept mindegyike, melyeket eredetileg a díjnyertes mesterszakács, szerző és oktató, televíziós műsorok ünnepelt háziasszonya, Joanne Weir állított össze. A receptek mellett nagyszerű fotók segítenek a választásban és adnak ötleteket a tálaláshoz. Az évszakonként csoportosított receptek között lapozgatva számos jó tanácsra és technikai fogásra bukkanhatunk.Ízelítő a tartalomból: Rákfelfújt, kagylóval, töltött cukkinivirág, citromos-lime-os sajttorta, paradicsomos-hagymás lepény, csőben sült bogyós gyümölcs, gyömbéres tökpüré, juharlevél keksz, vérnarancs "mimóza", homár mandarinos-snidlinges vajjal, datolyaszilva-puding.
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben